Τι είπαν οι πελάτες μας

Σοφία Γιαννοπούλου 

Φαρμακοποιός

Η NEADOMI ανέλαβε την ανακαίνιση του φαρμακείου μου και ολοκλήρωσε όλες τις εργασίες μέσα σε μια εβδομάδα! Το αποτέλεσμα; Ξεπέρασε τις προσδοκείες μου. Τους ευχαριστώ πολύ όλους!

Ανδρέας Τσιγκουνάκης 

Ιδιώτης

Η NEADOMI έκανε μια απίστευτη δουλειά στην ανακαίνηση του σπιτιού μου, για εμένα το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο διότι έχω συνεργαστεί και άλλες φορές μαζί τους στο παρελθόν, εύχομαι στην NEADOMI τα καλύτερα.

Γιώργος Χουβαρδάς

Κατασκευαστής πολυτελών κατοικιών

Η NEADOMI  πραγματικά μας έχει λύσει τα χέρια, η δουλειά μου ως κατασκευαστής πολυτελών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων έχει γίνει πιο εύκολη και πιο οργανωτική με την συνεργασία με τη Nέα Δομή, είναι επαγγελματίες, έχουν εμπειρία, τους εμπιστεύομαι χρόνια. Χαίρομαι πραγματικά που συνεργάζομαι μαζί τους. www.qualityconstructions.gr

Τα έργα μας

Διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ανακαίνιση γραφείου στο Νέο Ψυχικό

Για ακόμη  μια φορά ολοκληρώσαμε  με επιτυχία ένα πολύ απαιτητικό έργο στο Νέο Ψυχικό, η σχεδίαση, τα υλικά και η μαστοριά έδωσαν μια άλλη εικόνα  στον χώρο, μια πανοραμική εικόνα ενός μοντέρνου γραφείου.

Γενική ανακαίνιση φαρμακείου

Ενώσαμε  δύο διαφορετικούς χώρους προκειμένου να μεγαλώσει το φαρμακείο, ένας χώρος ο οποίους χρησημοποιότανε σαν αποθηκευτικός χώρος, βάλαμε πάτωμα laminate, προσθέσαμε καινούρια ράφια, βάψαμε όλα τα παλιά ράφια, ξύλα, γραφείο κλπ.

Βάψαμε το μπάνιο πάνω σε πλακάκι, αλλάξαμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, και υδραβλικές εγκαταστάσεις, τοποθετήσαμε σύστημα κλιματισμού, ρολά και σταθερό τζαμί στην βιτρίνα, και οι τελευταίες πινελιές έδωσαν στον χώρο την ομορφιά που έλειπε και άξιζε να έχει ένας τέτιος χώρος. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.

Ανακαίνιση γραφείου

Ένα μοντέρνο και μεγάλο γραφείο, με υπερσύγχρονες υποδομές και ιδιαίτερο stil, πάνω στην Πειραιώς με θέα την Αθήνα γύρω – γύρω, οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους, ξεκινώντας από πατητή τσιμεντοκονία, μίνι μπαρ, σαλόνι για τους πελάτες στην  υποδοχή, εδώ η λεπτομέρια κάνει την τεράστια διάφορα στον χώρο με την διακόσμηση της γυψοσανίδας και τον χρωματισμό του. Όλα γίνανε τέλεια!

Διάφορες Εργασίες Ανακαίνισης